Audi 80: extra waterpomp audi 80 TD model B4

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel

Ik heb een Audi 80 TD model B4, waarvan de Bosch waterpomp (volgens mij de extra pomp) aan de flenzen gescheurd is. Momenteel heb ik een stukje buis tussen de slangen gekoppeld met slangenklemmen.
Mijn vraag is of ik terug de extra waterpomp (audi no.034 965 561 C) moet terug monteren, want momenteel rijdt ik zonder problemen en de temparatuur van het koelwater blijft stabiel.

jroel

Geplaatst door jroel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik schat dat dit een (elektrische?) naloop waterpomp is die vooral na uitzetten van de hete motor (in de zomer, in de bergen etc.) nodig kan zijn. Dan zou ik zorgen dat-ie er met de zomer weer in zit, nu loopt dat nog niet zo'n vaart. Maar er zijn hier vast meer specialisten die dit beter weten.

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

ga er maar rustig van uit dat er geen enkel onderdeel in een audi zit wat geen doel heeft.... Ofwel als ze hem weg hadden kunnen bezuinigen had je voor dezelfde prijs iets minder audi gehad; reken maar door wat dit op de hele produktie van dit type voor berg van deze waterpompjes op zou leveren voor de heren in Ingolstadt....

dus, repareren zoals het ontworpen is; ding zit er niet voor niets.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.