Audi A4 Avant 2009: Gehobbel

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 88

Ik heb last van gehobbel in de auto. De trilling is merkbaar van ca. 50-120km/u. Dacht eerst dat het een kwestie van balanceren was, maar helaas...

Mijn Audi staat op 18 inch velgen met Continental ContiSportContact 5 AO FR 245/40 R18 banden. Banden zijn uiteraard gebalanceerd, wielen gerouleerd, velgen zijn gemeten en recht bevonden, banden en velgen geforcematcht. Maar het gehobbel blijft. Als je dit ook hebt meegemaakt weet je hoeveel dit wegneemt van de lol van autorijden.

Mijn vaste garage geeft aan dat er ergens in de wielophanging waarschijnlijk een kleine afwijking is door wordt uitvergroot door de relatief grote wielen. Ze adviseren om terug naar 16 inch te gaan. Vind ik een beetje een vreemd verhaal aangezien de wielmaat gewoon binnen de specificatie van Audi valt.

Weet iemand toevallig een adres (liefst rond Amsterdam) die hier eens gedetailleerd naar kan kijken?

Hoop dat iemand een tip heeft, bij voorbaat dank!

ingenjohn@gmail.com

Geplaatst door ingenjohn@gmail.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.