Audi 80 1994: geluid audi 80 cabrio

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.6 6cil.

Hallo, ik heb een geluid bij uiterste stuuruitslag. En vervolgens langzaam voor en/of achteruitrijden. Het is een serieuze bonk wat hoorbaar is vanuit de pedaalregio.

Is daar iets over bekend?

Alle apk punten (kogels) hebben geen speling.

Alvast bedankt,

Rennie1

Geplaatst door Rennie1 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Geen toplager stuk van schokdempers of een veer gebroken of een wiellager wat speling heeft in het huis of het stuurhuis zelf speling inwendig (tandheugel op/neer speling) of hebben de remblokken speling? Zit subframe wel vast? Of de rest van de bouten in het voor onder?
Is dit zomaar ontstaan of na een reparatie?

Rennie1 (0), 8 jaar geleden

In het kader van....ik kom weinig op deze site en ik vergeet daarom weleens een oplossing te posten....

Het bleek een van de bouten van de linker draagarm te zijn die los zat. Een van de 2 bouten aan de subframekant kon een paar slagen aangedraaid worden. Hierna was het verholpen.

voyager (0), 8 jaar geleden

Hoe is het zover gekomen? Werd aan de subframe en draagarm gewerkt voordat je gebonk ontdekte? Zo niet toch goed controleren op slijtage?

Rennie1 (0), 8 jaar geleden

Ik weet niet hoe het zover gekomen is, maar het ging me erom dat het geluid weg is. Als het nog s gebeurt, dan kijken we verder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.