Audi A3: gloeisysteem en stopknop pomp wordt niet aangestuurd

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi ahf

na het verwijderen van een universeel alarmsysteem met onderbreker op startmotor en contact 15 wordt het gloeisysteem en stopknop op brandstofpomp niet meer aangestuurd.de punten waar hij onderbroken was zijn goed aan elkaar verbonden en zit geen breuk in.misschien een toeval treffer dat er een storing in is geslopen? wie kan mee daarbij helpen

gerrit1981

Geplaatst door gerrit1981 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zal maar toch goed een keer de punten na lopen waar hij onderbroken was of ze goed aan elkaar vast, Of anders een draad los geraakt bij het hestellen, vaak wordt er een onderbreking gemaakt brandstof relais, (raadplegen schema ).

Groet Tiguan

gerrit1981 (0), 16 jaar geleden

[quote=Tiguan]Ik zal maar toch goed een keer de punten na lopen waar hij onderbroken was of ze goed aan elkaar vast, Of anders een draad los geraakt bij het hestellen, vaak wordt er een onderbreking gemaakt brandstof relais, (raadplegen schema ).

Groet Tiguan[/quote]
draden zijn aan elkaar gesoldeerd zelfs gecontroleerd op weerstan is o.o5 ohm dat is goed dus dat is het probleem niet hij was ook alleen onderbroken op de startmotor en contact plus 15 vlak achter het contactslot verder geen onderbreking in de kabels .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.