Audi A4 2004: GPS ontvangst ontbreekt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 V6

Ben in het bezit van een A4 cabriolet uit 2004, type B6 8H7. In deze cabrio bevindt zich het originele radio/navigatie systeem Audi Navigation Plus RNS-D. Nu had ik enige maanden geleden onverwachts geen radioontvangst meer. Dit bleek veroorzaakt door een gebroken antennedraad bij de overgang van achterklep naar kofferruimte aan linkerzijde. Sinds afgelopen vrijdag heb ik opeens geen GPS-ontvangst meer. Kan iemand mij vertellen of de GPS-antenne wellicht ook in de kofferklep verwerkt zit en de antennedraad wellicht nu ook gebroken is? Rechterzijde wellicht?

Bedankt voor je reactie en met vriendelijke groet,

dirk

Gar57nld

Geplaatst door Gar57nld (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nico1991 (0), 10 jaar geleden

ja gaat de zelfde weg al het goed is. mits de radio niet later geplaatst is, dan ligt de gps antenne achter de radio, je kan ook voor 20 euro een nieuwe bestellen die plak je dan ergens onder in je dashbaord werkt perfect

Gar57nld (0), 10 jaar geleden

Nadat ik even als test een nieuwe GPS-antenne op de radio aansloot, had ik direct weer ontvangst. Ligt kennelijk dus inderdaad aan gebroken antennedraad bij achterklep. Voorlopig nog even de antenne op het dashboard liggen, maar zal deze in toekomst ergens onder dashboard plaatsen, wellicht achter instrumentenpaneel.

Groetjes Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.