Audi A4 1997: Haperende electronica

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

Als ik de sleutel in m'n A4'97 in het contact steek en naar "positie 1" draai dan doen knipperlichten en blower het prima.

Als ik de sleutel verder draai naar "positie 2" dan doen blower en knipperlichten (zowel de lampjes op het dashboard alswel de eigenlijke knipperlampen buiten) niets meer. Ook als de motor loopt dan doen blower en de knippers het niet...

Heef iemand enig idee hoe dit komt ?

Lijkt mij niet aan de zekeringen te liggen. Of maak ik dan een denkfout ?

Groetjes,
Cas

Cas1539

Geplaatst door Cas1539 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Contactblokje van het contactslot stuk. Dit gebeurt vaak bij auto's uit de VAG groep. Hebben ze al last van vanaf de eerste kever, en nog nooit is het verbeterd.

Is een aardige demontageklus, dit is een knap lastig zaakje. Volgens mij moet het stuur er af, dan de schakelaars, alle beplating en dan het hele contacslot met huls en al van de kolom af slopen. Hierna kan de schakelaar aan de achterzijde uitgebouwd worden. Doordat het vaak voorkomt is het voor de meeste dealers en andere autobedrijven die met VW werken een aardige routine.

Je hebt ook nog airbag in het stuur, denk hierom met demonteren.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.