Audi A4-Avant: inhouden na wasstraat

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 20V

Ik heb een Audi A4 staan waarmee men door de wasstraat is gereden. Men heeft bodemreiniging genomen en sindsdien stottert de motor. Zowel bij optrekken onder de toeren als bij constant rijden. Hij hikt dan af en toe/stottert even.
Ik heb de beschermkap van de computer gehaald en zag totaal geen vocht. Heb een nieuwe bobine geprobeerd op alle cilinders, ook niet. Heb een nieuwe luchtfilter gemonteerd, ook geen resultaat.
Ik kan ook geen vocht ontdekken in stekkerverbindingen (nog niet onder het voertuig bekeken, daar hij voorzien is van afdekplaat).

Kan iemand mij verder helpen ?

fordkopen

Geplaatst door fordkopen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Onder de bodemplaat de stekker van de Lambda-sonde onder de bijrijdersplaats. Deze stekker is vochtgevoelig . Maak anders nog een paar gaatjes in dat kapje. Succes.

fordkopen (0), 13 jaar geleden

Klasse, zal ik vrijdag direct naar kijken. Heb ik niet aan gedacht.
Alvast bedankt.

Gr. Marc

fordkopen (0), 13 jaar geleden

Ik heb gekeken onder de bijrijdersplaats, helaas geen stekker van de lambdasonde. De lambdasonde zit direct achter het spruitstuk. Nu heb ik de LMM losgekoppeld en het euvel van stotteren is weg. Vandaag komt een nieuwe LMM erin.
Hopen dat het probleem dan opgelost is.

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Bij veel VAG auto's zit daar die verbinding achter een zwart vierkant kapje. Uitzondering zeker. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.