Audi A4: kachel blijft koud.

Bouwjaar: 1997

Gecontroleerd zijn al: waterpomp circulatie,thermostaat werking,aansturing van de temperatuurklep van de aut. airco zowel optisch als in de meetwaarden(klep in het dashboard kan ik natuurlijk niet mechanisch kontroleren),ontluchten van het systeem lijkt ook goed te zijn.
graag advies in dit probleem.
Grt. dirk

dirkjan2314

Geplaatst door dirkjan2314 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Ro9862 (0) PRO, 18 jaar geleden

Beste dirkjan heb je de kachel koeler zelf al met water doorgespoeld met een tuinslang mischien is er ooit een potje bark leaks oid toegevoegd en daardoor de kachelkoeler dicht komen te zitten en voelen beide slange er naar toe wel warm aan.gr Ro

erwinvn (0) PRO, 18 jaar geleden

Klopt heb het zelfde al vaker meegemaakt. idd eerst proberen met doorspoelen of anders evt kachelradiateur vervangen

Roy10511 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja ook al een A4 gehad met zo een probleem... ps wordt de auto niet warmer als normaal onder het rijden??? En gaat die dan aan de kook?? Wij hadden toen de kachelradiateur dichtzitten!! Deze doorgepoeld met reininger en dan goed blijven spoelen!!! Bij ons later geen problemen meer!! Wel koelsysteem goed ontluchten!!

Van11714 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb hetzelfde meegemaakt,beste is direkt de korte pijn,kachelradiator vervangen,is trouwens een leuk werkje

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Jawel, dashboardje demonteren, trek daar maar een mooie zaterdag voor uit. Wel weer alles netjes vastzetten zoals het heeft gezeten, anders gaat hij rammelen. Alles kan zonder geweld uit elkaar.

Veel succes met deze klus.

dirkjan2314 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor jullie opmerkingen,de meeste hebben het over de kachelradiator, deze heb ik wel met lucht doorgeblazen .Aan de ene kant erin en aan de anderer kant kwam de lucht er wel aardig uit.En nu dan?

dirk

Van11714 (0) PRO, 18 jaar geleden

als er nog een buisje vrij is in de radiator komt er ook lucht door,maar zeker dat de radiator de de oorzaak ik weet je noit 100%,dus t'is een beetje gokken

wmuller (0), 18 jaar geleden

Ronald, Hoe zit dat met Bar's Leak ?

Bij een Volvo 145 en Golf II heb ik dat toegevoegd en nooit problemen gehad. Is dat bij modernere auto's anders ?

Ro9862 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wmuller ik heb in de garage al een paar keer gehad dat wanneer je een koppaking vervangt dat er in een waterslang een opeenhooping van Bark leaks achtige substantie zat waardoor de temperatuur enorm opliep(geen circulatie) Bij navraag aan klant hadden ze er in een paar gevallen er zelf een toevoeging in gedaan zodoende. En aangezien je kachelkoeler wel een erg dunne maasstructuur heeft leek mij dat een probleem van de deze auto waar we het over hebben.

herwig.rogiers (0), 17 jaar geleden

Heb verschillende malen moeten doorspoelen maar blijft nu stabiel. +/- 50°C luchtuitstroom via dash-board grills.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.