Audi A4 1999: probleem apparatuur dashbord

Bouwjaar: 1999

sinds enige tijd gebeuren er de gekste dingen op mijn dash-bord! Mijn snelheidsmeter krijgt af en toe precies verkeerde impulsen dan wordt het moeilijk om de juiste snelheid af te lezen. Ook de verlichting van de wijzers evenals airco enz, werkt dan weer wel en dan weer niet.De aanduiding dat mijn benzinetank leeg is (het gele benzinepompje) blijft ook aangelinkt, alhoewel de tank vol is .....
Heb vorige week nieuwe accu laten steken. Toen ging het even goed, sinds gisteren terug kermis. Wie heeft dit probleem ook al gehad of kan mij goede raad geven ?????
Audi A4 AVANT TDI 1999

frank3216

Geplaatst door frank3216 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jansen48 (0), 18 jaar geleden

Als ik dit zo lees, dan zie mij probleem voor mij, dit is al een paar jaar terug, maar bij mij was het een massa probleem.
Kijk eens waar de massakabels bij elkaar komen (onder de kap) haal deze eens los, en maak de kabels en de plek waar de verbinding is met de auto dan schoon, als je niet weet waar de massa kabels zitten, vraag het bij de dealer, mijn dealer heeft mij een kopie gemaakt van een bladzijde uit een boek, daar stonden alle massapunten op.

Gr. H. Jansen

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Frank, jou auto komt toch niet echt van de kermis of heeft hij toevallig ook een merk en een type?

frank3216 (0), 18 jaar geleden

IDD John, je hebt gelijk, ik vergat het merk en type te vermelden, het handelt hier om een Audi A4 Avant TDI van 1999, trouwens reeds bedankt H Jansen voor die tip

frank3216 (0), 18 jaar geleden

ALLES IN ORDE NU MET AUTO, HET WAS EEN PROBLEEM VAN DE "MASSA" ZOLAS H JANSEN OOK REEDS MOCHT ERVAREN. TKS

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.