Audi A4: problemen dashbord

Bouwjaar: 1999

het gaat hier om een avant1900 TDI....sinds enige tijd (enkele weken) heb ik problemen met een aantal instrumenten op mijn dashbord.
De snelheidsmeter krijgt af en toe rare impulsen zodat een precies meting van mijn snelheid niet echt lukt. De aanwijzers (rode pijlen) van snelheidsmeting, toerenteller etc..evenals de verlichting airco, en de knoppen voor mijn mistlampen vallen ook met regelmaat van de klok uit. Sinds gisteren brandt het signaal dat aangeeft dat de benzinetank leeg is (gele benzinepomp) aanhoudend alhoewel hij volgetankt is. Vorige week accu vervangen omdat de auto helemaal niet meer startte dus daar kan het normaliter niet aan liggen. Wie kan mij goede tips geven ????

frank3216

Geplaatst door frank3216 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Uitlezen. Heb je misschien te snel na het aansluiten gestart?. Het is beter om na het aansluiten van de accu een minuut te wachten. Dan kan "de electronica" zich initialiseren. Het kan natuurlijk ook zijn dat het kombiinstrument is overleden. Daarin zit namelijk ook de WFS, de startblokkering. Dat zou de startproblemen kunnen verklaren.

frank3216 (0), 18 jaar geleden

Mijn probleem is nog steeds niet opgelost. Woensdag 8/03 gaat men een "nieuwe print" installeren (dashboard) wat het ook moge zijn. Dan zou alles moeten zijn opgelost, maar ik wacht af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.