Audi A4: kachelkleppen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1Z, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 66

Hallo iedereen
ik heb een probleem met mijn verwarming, er blaast geen lucht meer naar de voeten, en de kachel wordt niet meer warm, motor is altijd mooi op 90 graden. bij uitlezen kwam er een fout op dat de voeten klep geblokkeerd is.
nu moet ik heel de dashboard demonteren, maar mijn vraag is zijn die kleppen los te verkrijgen of moet ik heel de kachel huis veranderen.
Graag meer uitleg en hulp aub

elyousfi

Geplaatst door elyousfi (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

elyousfi (0), 7 jaar geleden

Hallo niemand

erwinvn (0) PRO, 7 jaar geleden

Ik denk dat je de kachelradiatuer verstopt hebt. Voel eens of beide slangen van de kachel ongeveer even warm worden. Zo niet, dan kun je proberen om deze door te spoelen door de slangen los te halen en met de tuinslang de kachelradiateur via beide kanten door te sloelen. Werkt dit niet dan word het helaas vervangen.

Dead Silence (0), 7 jaar geleden

Of de klep kapot, hetgeen ook wel eens gebeurd. Bij mijn B6 kon je er aan via dashboardkastje. Radiator vervangen ook, via voetenruimte zonder middenconsole te slopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.