Audi audi a4: kan geen puls vinden

Bouwjaar: 2004

ik heb ongeveer 12 vag dealers gevraagd of zij een strakke puls
voor mij konden aan wijzen maar ik krijg iedere keer de zelfde
plek opgegeven op de klok unit links blauwe stekker bruin rood
maar daar is geen puls signaal op te vinden 2e optie was links beneden bij de a stijl grijze stekker pos 17 blauw wit er is dus inde audi geen grijze stekker te vinden ook geen 17 polige stekker ja een zwarte met een blauw wit snoertje maar ook geen puls ook klok unit rechts stekker pos 5 blauw wit maar er is geen blauw wit snoer te vinden heeft iemand wel een goede puls voor mij ook bij beijer krijg ik het zelfde verhaal alvast bedankt

audifrank

Geplaatst door audifrank (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

Beste Frank zo als je mischien weet werkt vw audi met can-bus ook het snelheids signaal (zover ik uit jouw vraag begrijp zoek je dat).
Maar je moet wel wat meer info over de auto geven.
Dit heeft te maken met de vele schema's en motor uitvoeringen
dus bvb audi a4 bouwjaar 2004 motorcode bby
dat bby is niet van toepassing op audi maar voorbeeld
op de afdepkap van de getande riem staat deze code.
ik wil proberen maar te zien aan de 12 dealers die je hebt benaderd kan ik geen toezeggingen doen over de juistheid hier van.
groeten max.

Gunter3882 (0), 19 jaar geleden

neem toerental sensor LA van ABS passeert in de A-stijl. denk Blauw-wit 0,5mm. Werkt perfect

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

in de a stijl aan de voetruimte. Een groene stekker met een blauw/witte draad, weet positie niet vanbuiten. Maar zit er zeker want heb er al verschillende gedaan.

Gunter3882 (0), 19 jaar geleden

snelheidssignaal gaat vanaf 2OO2 inderdaad over can-bus hierdoor is er geen snelheidsensor aanwezig kijk eens goed moet zwarte stekker zitten met blauw witte draad is snelheid signaal heb er zo al verscheidene gemonteerd.

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb gisteren nog een nieuwe A4 tdi gedaan. Snelheidssignaal afgetakt aan groene stekker onder aan de a-stijl. Je moet er de dorpelbekleding voor uitbouwen. In de groene stekker zit er dan een wit-blauwe draad. Deze wordt in de schema's van ABS vermeld als draad van het snelheidssignaal. De snelheidsvoeler op de boite bestaat niet meer bij de nieuwe A4, deze krijgt zijn snelheidssigaal van de ABS

jolletje (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik wil hier even op inhaken over het feit dat je het bij de abs weg pakt is goed soms is dit signaal te zwak en moet je een signaal versterker toepassen die kun je bestellen bij Beijer Autotechniek tel 073-5480351 succes.

Groeten Eddie Fast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.