Audi A4-Avant: kat vervangen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 20V alt

hallo,ik heb een vraag de kat moet vervangen worden, moeten dan ook meteen de lambda's vervangen worden? is imitatie ook een oplossing?
nog een vraag, als ik de motor start(koud) dan springt na ca. 20 sec. de aanjager aan. als de motor warm is gaat ie uit en als ik hem dan weer start blijft ie ook uit .
gr marc

maxbh

Geplaatst door maxbh (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

kat alleen is voldoende
maar wat is er mis mee
en je aanjager
climatronic?

maxbh (0), 16 jaar geleden

ik krijg een fout melding kat werking te gering(heeft ie al langer last van,zie eerder forum) ben bij wealer geweest daar hebben ze 'm aan de computer gehangen en daar gaf ie aan kat en lambda's oke, storing gewist maar na nog geen 3 km. gaf ie weer de storing aan. is al 10 x gewist maar bleef terug komen dus heb ik nu maar een imitatiekat gehaald kijken of ie nu werkelijk kapot is anders weet ik 't ook niet meer.wat de aanjager betreft als de clima aan staat draait ie langzamer, maar op een gegeven moment draait ie op volle toeren,zoals de aanjager ook draait als de motor te warm is.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

kat zelf is niet uitleesbaar
dus er zal in de meting iets zijn
en dat kan aan andere dingendan de kat liggen
en de anjager
welke bedoel je
intrieur of de radiateur

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Welke foutcode hebben ze uitgelezen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.