Audi A3: kloppen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 avu

motor klop tijdens stationer draaien.is al veel onderdelen verv.bij dealer rijd prima geen storingen aanwezig enige idee !!!!!

cengiz

Geplaatst door cengiz (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat voor klop? En wanneer precies? Alleen bij stationair? Onderin/bovenin/harde klop/zachte klop/is het wel een klop? Maar misschien een tik?

cengiz (0) PRO, 14 jaar geleden

nee het is geen tikken echt kloppen naar mate de motor warm draait af en toe kloppent de hele motor schud als het ware je voelt het ook in de auto, tijdens het rijden is er geen probleem.lijkt of de pingelsenor defect is maar dat is het niet het lijkt of de motor opdat moement moeite heeft met regelen MVG !!!!!!

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zou er een vonk uitvallen? Scope erop en blijven kijken? LPG auto? Veel km? Meer info ook wát er al vervangen is en wat vind de dealer ervan?
Dit is een professioneel forum dus wij horen graag meer achtergrond info voordat we evt terugvallen op wat er allemaal al gedaan is.
gr marcel

cengiz (0) PRO, 14 jaar geleden

auto heeft geen lpg ,volgens NAP rond de 106000 km is be de dealer bobine ,kabels bdp sensor ,krukas sensor,en nog meer verv allen nog geen gasklep huis die hebben ze wel geadvieseert maar niet met honder procend dat het probleem weg is ik heb zelf nog de gasklep huis ingeleerd maar ook dat hielp niet dealar had geen raad meer laaten staan en ze zouden verder kijken maar klokje tikt door .kan wel evt en vonk overslag !!!!! maar ook de bobine gdeelte is verv.

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

Storingscodes uitgelezen en wat zijn de meetwaardeblokken? Kun je met een stethoscoop het geluid beter localiseren?
Het is dus geen mechanisch geluid?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.