Audi A2: knipperlichten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4bby

Knipperlichten werken niet meer, sporadisch werkt een kant voor 1 a 2 sec of licht het groene pijltje op in het dashbord.Alarmknipperlichten werken wel. Schakelaar knipperlichten en schakelaar alarmkniperlichten reeds vervangen. Word hier een stuurdoos gebruikt voor de aansturing of ligt het probleem ergens anders.

geert3496

Geplaatst door geert3496 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ruurt (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik ben geen expert maar audi heeft voor de knipperlichten en de alarmlichten een aparte zekering voorzover ik weet. Zijn de contacten van de zekeringen wel goed?? en hoe zit het met eventuele stekkerverbindingen in de bedrading cq schakelaars??

Gr Ruurt Visser

geert3496 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wagen naar dealer gebracht, relais voor knipperlichten was niet voorradig.Na twee weken relais binnen, wagen deze week terug opgehaald bij dealer en alles werkt terug. Men heeft wel ongeveer het complete dashbord moeten uitbouwen om de relais te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.