Audi A3: koppeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 tdi

hallo
Ik heb een vraagje,als ik op koppeling druk hoor ik geen geluid maar als ik het koppeling los laat hoor ik een tikkende geluid .Ik wil binnenkort op vakantie kan dat een probleem zijn.
mvg

laz1972

Geplaatst door laz1972 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

Geluiden van deze aard zijn van achter een pc natuurlijk lastig te beoordelen , ik zou even langs een garage rijden en ze er daar even naar laten kijken.
Kan bv. je druklager zijn , een drukgroep , scharnierpunt in het systeem enz.
En of het kwaad kan , tja , jomanda woont in Tiel ?

laz1972 (0), 9 jaar geleden

hallo
bedankt voor je reactie kaleido 1, het is zoon ratelend geluid als ik het koppeling loslaat niet tikkend, en is het drukgroep vervangen duur.
mvg

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

Ratelend geluid , zou ook het druklager kunnen zijn , maar op het moment dat je de koppeling los laat , wordt ook de versnellingsbak weer aangedreven en wordt het 2 massa vliegwiel ook anders belast , dus laten we niet van alles aan gaan nemen , prijzen noemen doen we niet , gewoon even langs een goede garage .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.