Audi A4: koude lucht

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi

Hallo
Mijn Climatronic werkt niet goed ,als ik het op 22 zet blaast eerst warm lucht en daarna niet meer.Ik moet het telkens 1 graden verzetten.Is dat zo bij deze autos of moet ik het laten uitlezen.
mvg

laz1972

Geplaatst door laz1972 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

laz1972 (0), 8 jaar geleden

Hallo
ik ben vanavond naar belgie geweest ,en climatronic blies alleen maar koud lucht.Waar moet ik aan denken .Vorige week koelvloeistof vernieuwd en daarna begon het allemaal.
mvg

laz1972 (0), 8 jaar geleden

Hallo
Vandaag naar garage geweest en ze zeggen waterpomp, omdat er geen circulatie is.

laz1972 (0), 8 jaar geleden

Hallo
Het is nog niet opgelost ,waterpomp en thermostaat vervangen maar zonder resultaat.

voyager (0), 8 jaar geleden

Is het systeem dan goed ontlucht?Lijkt alsof lucht in verwarmingsgedeelte zit.Zet verwarming op hoogste stand tijdens ontluchten.

laz1972 (0), 8 jaar geleden

voyager
Ik weet niet of het goed onlucht is,maar universele garage moet het toch weten, ik neem aan dat ze dat hebben gedaan.Uitlezen zonder resultaat ik weet niet wat ik nog moet doen ,alleen bij hi geeft beetje warm.
mvg

greybmw (0), 8 jaar geleden

denk eerder aan kachel-kraan of temperatuur zenders of kop-pakking ligt eruit maar dat moet een universele garage ook wel constateren.
Laat hem uitlezen dan ben je een stuk verder.

voyager (0), 8 jaar geleden

Heb je geprobeerd of je warme lucht krijgt bij stilstaan auto. Wel temperatuur goed in de gaten houden. Ivm mogelijke oververhitting. Ik heb destijds vergelijkbare probleem gehad(wel ander merk auto)ook na kvs wissel. Bij mij bleek een klein stuk rubber in het systeem te zitten voor kachelkraan. Nadat ik het eruit gehaald heb geen problemen meer.

laz1972 (0), 8 jaar geleden

Stationair draaien blaast koude lucht, uitgelezen geeft geen fout codes.

erwinvn (0) PRO, 8 jaar geleden

Als ik t zo lees kon je kachelradiateur nog wel eens verstopt zitten

Dead Silence (0), 8 jaar geleden

Had ik ook, waterpomp, nieuwe kachelradioator, etc. vervangen. Kleppenrange getest, temperatuursensoren getest, noem maar op. Het probleem was niet opgelost. Kleppen opnieuw inleren loste het probleem WEL op. Vraag mij niet waarom. Vergeeft boel geld uitgegeven, echter distributieriem moest toch voor mijn model 2003. Verstopte radiatoren is een theoretische mogelijkheid, maar komt nauwelijks meer voor. En als je pech hebt moet je daarvoor je halve auto slopen. Bij mijn model kan het wel nog via de pedaalruimte.

laz1972 (0), 8 jaar geleden

ik ga toch de kachelradiateur vervangen deze week,ik heb die twee slangen die naar dashboard gaan gecontroleerd en ze zijn allebij warm .Volgens de garage is alles goed behalve kachelradiateur .
Mvg

Dead Silence (0), 8 jaar geleden

Laat ze dan eerst eens meten of de ruimte waarin de radiator zit, het radiatorhuis warm wordt. Als dat zo is is er niks mis met je radiator en bespaar je je geld. Blijft die koud, dan heb je de oorzaak van je probleem gevonden. Even thermokoppeltje insteken dus.

laz1972 (0), 8 jaar geleden

hallo
Nou blaast kachel weer warme lucht,ik vond het eigenlijk niet super warm maar monteur zegt dat het warm is.Dus deze probleem is opgelost door een week rijden naar werk,misschien zat er lucht in .
MVG

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.