Audi A4 1997: Lampje airbag brandt

Bouwjaar: 1997

De afgelopen 4 dagen was de auto bij een autoschadebedrijf voor wat kleine reparaties aan de carrosserie (uitdeuken/spuiten portier/spatbord rechtsachter, en wat kleine deukjes/krasjes wegwerken).

Bij het ophalen van de auto valt me direct op: het storingslampje airbag blijft branden. Toen ik de wagen wegbracht was er nog niks aan de hand.
Schadebedrijf zegt dat er geen verband kan zijn. Het kan natuurlijk toeval zijn - of zijn er dingen die het autoschadebedrijf wellicht heeft gedaan (of gelaten) die voor dat brandende storingslichtje hebben gezorgd?

Jan_

Geplaatst door Jan_ (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

jan..

deze (storing) even laten resetten, waarschijnlijk is het dan opgelost!

paul,

Tim_vr6 (0), 18 jaar geleden

Ze hebben waarschijnlijk je auto uitgezogen, en met de stofzuigerslang tegen je stekkers van de stoelairbag aan gerost onder de voorstoelen.
Komt wel vaker voor.

uitlezen en resetten.

Jan_ (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reacties!
Gestofzuigd is de wagen niet, zo te zien (of maar slordig). Ik merkte ook dat de accu een tijd losgekoppeld is geweest (klokje heeft stilgestaan, CD-wisselaar begon weer bij disc 1, track 1).

Ik vermoed/hoop dat het met een reset wel opgelost is - maar de audi-dealer doet dat vast niet voor niks (en zit ook niet naast de deur). Beetje vreemd eigenlijk dat ik hier nu tijd en geld in moet stoppen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.