Audi 80: Lekstroom Audi 80

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Hallo allemaal,

Ik loop nu al een hele tijd met een probleem. Zo nu en dan is mijn accu helemaal leeggelopen als de auto een paar dagen (5-7) heeft stilgestaan. Auto deergemeten op lekstroom, maar niks te vinden. Accu opgeladen en probleem bleef een tijdje weg.

De laatste keer dat ik weg wilde rijden weer het zelfde alleen hoorde ik toen een brommend geluid van achter uit de auto komen. Toen bleek de pomp van de centrale vergrendeling te tikken. (rrrrrrrrt..-achtig geluid). Op de sloop een nieuwe gehaald en de oude vervangen. Probleem bleef weer een tijdje weg.

Gisteren (inmiddels 1 maand later) weer het zelfde en ook nu weer alles doorgemeten op lekstroom. Toen stond er ineens op zekering nummer 4 (van de klok, kofferruimteverlichting, binnenverlichting, licht van make-up-spiegel, stopcontact/sigarettenaansteker, boordcomputer, leeslampjes, volautomatische airco en radio) 0,18A stroom, wat dus te veel is. Make-up spiegel, boordcomputer, leeslampjes en airo heb ik niet dus daar kan het niet aan liggen. Radio losgehaald, spanning bleef, klok en dashboard losgehaald spanning bleef. Toen aan de verlichting in de kofferbak liggen klooien en ineens spanning weg... hele lampje dus eruit gehaald... Opgelost.. hoop ik.

Maar wat blijkt nu ineens, wil net de auto op slot doen, gaan de deuren niet goed op slot en hoor weer een getik in de pomp van de centrale vergrendeling!!!! En ook als de auto gewoon staat (dus geen sleutel in contact) en ik doe de richtingaanwijzer naar rechts of links aan gaat mijn gewone licht (voor en achter) aan die kant aan!!!!

Wie kan dit verklaren/weet de oplossing?? Ik heb al zo veel geprobeerd..

Alvast ontzettend bedankt!!!!!!

Greetz,

Danny

daniel116

Geplaatst door daniel116 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

dat licht aangaan zonder sleutel heet parkeer licht
en dat blijven brommen achter van de pomp llijkt wel een lekke deur servo
slangen van de deuren 1 voor 1 afdichten en alls ie meteen stopt met brommen is dat de lekke servo
als je m op slot zet en de servo lekt blijft ie draaien tot ie op slot staat wat niet gaat lukken met een lek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.