Audi 80: MAzoutpomp cavitatie? & Rare mazoutpomp

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI

Geachte,

- ik hoor een rare ramel indien ik met mijn auto rijd. Bij de darm van de mazoutpomp heb ik een luchtbel gezien die bij het starten en stoppen van de auto heen en weer beweegt. Ik vermoed dat er cavitatie is. Ik heb niks gezien op de mazoutfilter om te ontluchten. GRAAG HULP...

- Mijn auto is zogezegd een 90 PK, maar ik heb geen debietmeter. Is dit normaal? Ik heb wel een rare mazoutpomp, er komt een darm van de turbouitgang naar mijn mazoutpomp, bovenop de mazoutpomp staat een drukschakelaar, daar onder een gashendel met een veer gebonden aan de onderste gashendel, indien de veer ingedrukt is schakelt de schakelaar in of uit en begint aan de onderste gashendel te trekken.
GRAAG UITLEG...

[url=http://imageshack.us][img]http://img82.imageshack.us/img82/9216/ds...[/img][/url]

zuriye

Geplaatst door zuriye (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

antiekeradio (0), 16 jaar geleden

als de motor loopt hoeft er niet ontlucht te worden.

een 'rammel' kan niet van vloeistof in een leiding komen. luister eens goed bij de rollen van de multiriem (evt lagers van de dynamo)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.