Audi A3: Motor schokt en lampen knipperen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKD, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Dag mensen,

Sinds ongeveer 1,5 week heb ik problemen met mijn auto. Het begon met het knipperen van de koplampen bij gedoseerd gasgeven(bijvoorbeeld bij achteruit rijden). Een paar dagen later bokte de motor een keer tijdens het rijden. Nu een week later heb ik het probleem deels gecombineerd. Wanneer ik op de snelweg rijd dan begint de zender op de radio te ruizen, de koplampen heel even te knipperen, voel ik dat de motor een beetje trilt en soms valt mijn radio dan ook helemaal uit waarna deze opnieuw opstart. Na 2 a 3 seconden is het weer helemaal weg. Iemand een idee wat dit kan zijn?

RLLS

Geplaatst door RLLS (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Accupolen goed vast..?

RLLS (0), 6 jaar geleden

Haha ja. Accuspanning is ook goed en de laadspanning van de dynamo ook. Ik ben meer benieuwd hoe dit in verband staat met een slecht/schokkend lopende motor.

kaleido 1 (1580) PRO, 6 jaar geleden

Door fluctuaties in je boordspanning , knipperen de lampen feller of gaan ze zwakker branden ?
Wat is de laadspanning , en blijft deze constant bij verschillende belasting en toerental ?
Controleer de massa en plus aansluitingen eens ook die op het verdeelblok op de accu.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.