Audi A3: Navigatie en standkachel

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: BMN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

Beste heren/dames,

Ik heb sinds dit weekend een mooie A3 gekocht.
Maar nou loop ik tegen de volgende problemen aan.
Mijn navigatie cd wordt niet meer gelezen (audi mmi 2g systeem), sterker nog hij leest helemaal geen cd's. Wat zou dit kunnen zijn ? Kapotte laser of gewoon een vuile laser?
Daarnaast doet de standkachel helemaal niks, op de afstandsbediening brandt wel een groen lampje en die knippert daarna ook. Maar bij de auto gebeurt verder niks. Iemand ideeën ?

Groeten Pascal de Lange

henkpascal

Geplaatst door henkpascal (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Zou hem laten uitlezen op storingen in de extra verwarming,de kachel kan vergrendeld zijn door b.v slechte verbranding of oververhitting,voor gebruik met de afstandsbediening,moeten van te voren wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan,zoals verwarmings temperatuurknop op high en de ventilator snelheids knop op mininmaal 2 en kleppen geopend (zie hievoor het instructie boekje).
Een vervuilde laser kan altijd natuurlijk,daar zijn reinigings cd 's voor,hoewel de meningen daarover verdeelt zijn,maar demontage voor eventuele reiniging wordt een kostbare zaak vrees ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.