Audi A3: motor valt uit als je koppeling intrapt

Bouwjaar: 2000

Hallo,
wie kan mij helpen?
ik rij in een audi A3 1.6 benzine uit 2000 en als ik afrem en de koppeling intrap dan valt de auto uit. ik moet dan het sleuteltje omdraaien en opnieuw starten, hij start dan wel meteen weer. als ik de koppeling intrap en hem meteen in zijn vrij zet slaat hij ook niet af maar wel als ik bv. terugschakel van twee naar drie, de toerenteller slaat dan helemaal naar beneden en dan slaat hij af. de bougies zijn pas vervangen.
verder rijdt de auto probleemloos, alleen met starten maakt hij af en toe een raar geluid en als je stilstaat loopt hij wat onregelmatig. Als ik voor een stoplicht sta te wachten en ik zet hem in zijn 1 slaat hij ook niet af, het is meer de combinatie van koppeling in en snelheid minderen.
wie o wie weet wat dit kan zijn?
alvast bedankt!!!
groetjes daphne

duckie2410

Geplaatst door duckie2410 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kawa16166 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi Daphne , aan je verhaal te horen is er iets aan de hand met de toerental regeling, dit kan vanalles zijn , vervuiling gasklep, luchtlekkage , temp. sensor .
Ga ff langs bij iemand die hem kan uitlezen en weet waar hij over praat.
Veel succes Rinus

marcelkok724 (0), 18 jaar geleden

HOI DAPHNE JE MOET DE STAPPEN MOTOR EENS SHOONMAKEN MET REMMENREINIGER IK HEB HIERMEE AL EEN PAAR KEER BAAT BIJ GEHAD MET MIJN COUPE(DEZE ZIT BIJ JE LUCHTFILTER EN ER ZIT VAAK EEN STEKKER AAN MET TWEE DRAADJES OF DRIE) AFZ. RONALD

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.