Audi 80 1994: mysterieuze stekker

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: ABM, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 52

Goedenavond allen,
Een tijdje geleden als zomerproject een Audi 80 B4 opgehaald. Prachtige auto, reed als een zonnetje, maar wel met een lekker koppakking. Zo gepiept, dacht ik naïef.

Alles uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Allerlei zaken vervangen. Geen drastische dingen; denk aan pakkingen, waterpomp, d-riem, filters. Helaas ging de motor wel rond, maar sloeg hij niet aan. Vonk getest, compressie getest, luchtfilter er nog afgehaald. Uiteindelijk zelfs wat remreiniger in de inlaat gespoten om te kijken of hij dan wel een compressieslag geeft, maar niets lijkt te helpen.

Nu viel deze kabel mij op (bijlage). Hij komt uit rond de carburateur. Deze lijkt nergens in te passen (lees: ik kan het niet vinden). Na de handleiding van de gehele kabelboom nagelopen te hebben vond ik dit plaatje (bijlage 2). Daar lijkt hij toch verdacht veel op. Nu ga ik er haast van uit dat deze kabel voor de brandstof injectie is. Lijkt mij vrij cruciaal.. wie o wie kan mij helpen mijn zomerse schat weer aan de praat te krijgen? Waar plugt ment deze in?

Alvast dank!

. .
DVDP

Geplaatst door DVDP (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.