Audi A3: Onregelmatig stationair

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 fsi

Hallo,
sind gisteren problemen met stationair lopen van audi A3 2.0 fsi, deze schommelt heen en weer. Schijnbaar was het probleem ook bij hogere snelheden groot genoeg zodat de auto in noodloop overging, sterk vermindert vermogen en blijven stotteren bij lage toerentallen. Ben wel thuisgekomen maar het lampje van motormanagement bllijft branden. Motorvermogen heb ik wel weer terug maar onregelmatig stationair lopen blijft 'ie doen. Daarnaast stinkt de auto erg, soort van verbrande lucht. Onderwerp is al vaker aan de orde gekomen maar ik heb geen idee wat is.

Martini

Geplaatst door Martini (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Uit laten lezen en kijken welke storing(en) erin staan.

Martini (0), 16 jaar geleden

Zou het de Lmm kunnen zijn? Kan ik dat checken door deze ertussenuit te halen en te kijken of de problemen zij opgelost?

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Gewoon uitlaten lezen is het beste daar wordt je wijzer van, dan domweg gaan gokken en onderdelen ertussenuit halen(vervangen) Zo creëer je Meer storing(en).

Groet Tiguan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.