Audi A6: PDC uitschakelen ivm aanhanger

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2

Is het mogelijk dat de achteruitrijhulp uitgaat indien er een aanhanger achter de auto zit.

HM

Geplaatst door HM (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tarabeest (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens mij zit er een knop voor op het middencosole maar weet het niet helemaal zeker.

Ludo6706 (0) PRO, 18 jaar geleden

bij een af-fabriek trekhaak wordt de parkeerhulp automatisch uitgeschakeld waaneer je de stekker van de aanhangwagen of caravan aansluit...

tarabeest (0) PRO, 18 jaar geleden

Klopt helemaal wat Ludo schrijft.
Als je een verloop in de stekker laat zitten werkt ie ook niet

HM (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit is volgens mij geen af afbriek trekhaak . maar wel org. audi maar het werkt niet ,zou dit wel moeten ?

volgwagen (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat ligt eraan of je een westfalia(1 geel regelapparaat) kabelset of een edc(ik meende dat die zo heten) kabelset hebt gemonteerd. een westfalia kun je de parkeerhulp zoiezo coderen=> in het boekje staat het lekker onduidelijk door kanaal 76(parkeerhulp) opnieuw te coderen door de 5e decimaal van rechts te veranderen van 0 in 1. helaas bestaat de codering maar uit 2 decimalen dus daar schiet je niet echt veel mee op(mischien dat ze daar iets fout/overgeslagen hebben). Interactief(orginele vas testkast) krijg je het wel voor elkaar, dan wordt er gevraagd of er een trekhaak onder zit, en dan uiteraard met ja beantwoorden. werkt perfect op het MMI word indien een aanhanger aangekoppeld deze ook afgebeeld. Een edc kabelset(twee zwarte regelapparaten) is dacht ik niet te coderen gezien deze puur de signalen van de achterlichten afhaald en niet gecodeerd hoeft te worden. een westfalia kabelset zit op de canbus aangesloten.
nu weet ik dus niet of het met een andere testkast ook kan. let er ook even op dat er nog veel meer gecodeerd moet worden want anders gaat de kerstboom op het dashboard niet uit, en gaat je abs in storing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.