Audi A5 SPORTBACK: Radarsensor ACC links

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

goedendag,
om een onduidelijke reden is er een barst gekomen in de linker radarsensor van mijn 2018 Audi A5. Wellicht is er een steen/kei tegenaan gevlogen. Ik zie nergens anders schade. Gevolg is dat de adaptieve cruise control niet meer werkt. Vervelend. Ik verslikte me wel toen ik de prijs hoorde: 1.650 euro + montage.
De artikelcode is 8W0907541C. Nu zie ik er wel wat tweedehands circuleren op Ebay, wel met vermelding dat het voor een A4 is. De prijzen variëren tussen 200 en 400 euro. Lijkt het verantwoord hierop in te gaan? Nog tips of tricks te vermelden? Alvast dank.

Soef

Geplaatst door Soef (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (315) PRO, 4 jaar geleden

een groot deel van de prijs zal in de programmering en kalibratie van het systeem zitten, daar kom je ook met gebruikte delen niet onderuit. ik weet ook niet of de dealer er op zit te wachten als jij aankomt met een gebruikte sensor met de vraag deze te coderen en kalibreren, als het uberhaupt gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A5 of stel zelf een nieuwe vraag.