Audi A4-Avant: radio / navi valt uit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI V6

hallo,

ik heb gisteren een audi 2.5TDI Quatro Exclusive bj 2002 gekocht. tijdens de proefrit ging alles goed, echter nadat ik m gekocht had en aan het rijden was viel de radio/navi spontaan uit. toen ook niet meer aan de gang te krijgen. na een paar uur weer eens geprobeerd en toen deed hij het weer heel even en viel toen weer uit.

nu blijkt ook de cd voor de navi niet aanwezig te zijn, krijg van de vriendelijke verkoper nu te horen ''zat er niet bij''.

iemand enig idee hoe ik het uitvallen van de radio/navigatie kan oplossen, en hoe ik dan ergens een cd op de kop kan tikken voor de navi

het is een systeem met in het midden een schermpje van ca. 10 x 10 cm, er is ook een cd-wisselaar op het systeem aangesloten

hopend op een snelle reaktie

groet Jan

Jac

Geplaatst door Jac (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

henkhobbyist (0), 10 jaar geleden

Hallo Jan. Wat van type
radio zit er in kan type symphony zijn , dan is de cd blaupunk dx.
Is de audi van model 2000 tot 2002 dan kan het nog non DX zijn.Ik heb voor jou alle landen van non DX,behalve de beneluxs niet.
Storing in de navigatie kan ook nog vocht in de attennevoet zijn.Kun je zo een universele achter zetten.De orginale is nog al duur 285 euro
Groeten Henk

Jac (0), 10 jaar geleden

Volgens mij hele luxe auto ha ha. Het uitvallen van de radio/navi duurde elke dag iets langer en sinds 2 dagen valt deze niet meer uit. Snap het niet maar probleem lijkt opgelost.

Nu mis ik enkel nog de cd's voor de navi, is er een cd met west-Europa te verkrijgen ?
Hoop dat iemand me daarover kan tippen

Jac (0), 10 jaar geleden

Probleem van uitvallen bestaat nog steeds , zit er ergens een accuutje voor de accessoires of zo. Weet niet waar ik moet beginnen met zoeken blijft steeds uitvallen. Op vakantie naar Kroatië de heenweg geen probleem , terugweg hele weg niet aan de praat te krijgen.
Alle reakties zijn welkom
Groet jan

Jac (0), 10 jaar geleden

Iemand een idee betreffende uitvallen , ondertussen krijg ik de radio helemaal niet meer aan. Als ik m aanzet geeft de display in de cockpit aan dat de radio aan het opstarten is, echter deze melding gaat weer weg en de radio gaat niet aan.
Elk idee is welkom , kom hier echt niet verder mee

primera p11 (0), 10 jaar geleden

Tja,je kunt er wel naar blijven kijken,de radio zal je er uit moeten halen en kijken of de stekkers er goed aan zitten.
Is dit oke,zal de radio gerepareerd moeten worden.
Ik hoop dat je voor de rest een goed onderhouden exemplaar hebt gekocht,want ook de 2.5 tdi motor die erin ligt is niet een toonbeeld van betrouwbaarheid en kent een aantal specifieke problemen.
Die kunnen een aanslag op je portemonnee zijn.

Jac (0), 9 jaar geleden

probleem is blijven bestaan start nog steeds niet op, heb maar een losse navi erbij gehangen. heb wel geen muziek maar weet iig waar ik nu naar toe moet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.