Audi A4: Standaard AUDI Concert radio-cd

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik heb bij deze auto 2 problemen met de standaard a fabriek concert radio met enkele cd speler. Speakers achter doen het meestal niet en radio ontvangst is zeer slecht. In garage zeiden ze na 5min dat radio vervangen moet worden a 450euro. Iemand dit probleem ook gehad of ervaringen???

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johnp (0), 17 jaar geleden

Hallo, ik heb ook problemen met de concert II gehad. A4 2.0 2002 avant.
Bij mij was het de verkeerd aangesloten ICElink ipod adapter (massa) ,kan er misschien er bij jou ingezeten hebben.

Verder kan het zo zijn dat er water in de deuren kan blijven staan met als gevolg slechte connecties door corrosie. Hier moet de dealer naar kijken.
Overigens zou een goede audi dealer gewoon even een concert uit een occasie moeten trekken en even testen, maar ja daar zijn ze waarschijnlijk te beroerd voor.

suc6

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hij heeft het voorheen gewoon gedaan, is sinds kort dat dit plotseling is opgetreden, er zijn geen werkzaamheden oid geweest. En hou me op over dealer, maar ik zal wel niet de enige zijn, die hadden na 5min gezegd dat het aan de radio lag en dat deze vervangen moest worden, kosten ca. 450euro excl montage. Ze hebben de radio nog niet eens eruit gehaald en ook niks uitgelezen zover ik weet, kan ook bijna niet in 5min. Dat met die stekkertjes zal ik zelf eens gaan bekijken, garantie is er toch al vanaf. Rest alleen nog de slechte radio-ontvangst, maar toch bedankt voor je reactie.

Woodie (0), 17 jaar geleden

Zitten de stekkers achter in de radio er nog wel goed in ?
Even radio ontgrendelen dmv. bv. een vijltje in de 2 openingen voorin de radio steken en dan eruit schuiven.
Stekkers er allemaal uithalen, checken, en weer stevig terugduwen.
Indien dit niets opleverd moet je de stekkers in de deurstijlen checken.
Zitten onder de rubberen afdichtingen.
Succes !!

raggers,raggers & raggers (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Audidriver73]Hij heeft het voorheen gewoon gedaan, is sinds kort dat dit plotseling is opgetreden, er zijn geen werkzaamheden oid geweest. En hou me op over dealer, maar ik zal wel niet de enige zijn, die hadden na 5min gezegd dat het aan de radio lag en dat deze vervangen moest worden, kosten ca. 450euro excl montage. Ze hebben de radio nog niet eens eruit gehaald en ook niks uitgelezen zover ik weet, kan ook bijna niet in 5min. Dat met die stekkertjes zal ik zelf eens gaan bekijken, garantie is er toch al vanaf. Rest alleen nog de slechte radio-ontvangst, maar toch bedankt voor je reactie.[/quote]
de dealer heeft er geen verstand van en maakt zoiets gelukkig ook nooit mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.