Audi A4: startonderbreking na diefstal

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19tdi

Hallo,ik heb hier een a4 tdi die gestolen is,kontaktslot helemaal vernield,na vervangen kontaktslot slaat hij slecht een seconde en valt daarna stil, nochtans knippert er geen lichtje van de startonderbreking(als hij een lichtje heeft tenminste) leesring lag los in het voertuig en is nu terug gemonteerd,zou de oorzaak zijn dat ik de sleutels terug moet inleren,nochtands de dieven hebben er met gereden zonder sleutels(hoe kan dat bij een auto met startondebreking)
mvg gerrit

Van11714

Geplaatst door Van11714 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

hoe kan dat..? heel simpel gerrit, de startonderbreker is onklaar gemaakt dmv software.

paul,

Van11714 (0) PRO, 17 jaar geleden

bedankt voor uw antwoord maar zo simpel vind ik dat niet,gaat dat dan via die leesring want die lag los in de wagen,maar belangrijker hoe krijg ik die terug aan de praat?
groetjes gerrit

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Van11714]bedankt voor uw antwoord maar zo simpel vind ik dat niet,gaat dat dan via die leesring want die lag los in de wagen,maar belangrijker hoe krijg ik die terug aan de praat?
groetjes gerrit[/quote]
waarschijnlijk is nu de leesring defect, en wil daarom de motor niet starten.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.