Audi A6 Avant: storing in centraledeur vergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5tdi quattro

hallo,
ik heb sinds deze zomer een a6 gekocht en toen werkten cv via de sleutels niet, na ebnig navragen via de plaatselijke dealers wed ik niet veel wijzer en ben naar de audi dealer in duitsland gegaan (haren) probleem in een halfuurtje opgelost voor een keurig bedrag .

nu gaan sind een paar dagen mijn deuren steeds op slot, ook als ik in de auto rijd ,of als hij stationair staat te draaien en ik gooi de deur dicht. ook willen de deuren steeds weer op slot terwijl ze al opslot zitten wat een irritant getik geeft en ook stroom kost.

soms kan ik de deuren wel open krijgen met de sleutels en soms ook niet . met de sleutel is ook geen optie want dan gaat het alarm er niet af en geeft veel lawaai.

ik dacht dat een van de sleutels defect was en heb daar de batterijen uitgehaald probleem leek over maar na 2 dagen goed te hebben gefunctioneerd is het sinds vandaag weer mis .

wie heeft dit ook wel eens mee gemaakt? ik hoor graag van een ieder die dit bekend voor komt.

groeten bastiaan

bastiaan76

Geplaatst door bastiaan76 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

microswitch in slot bestuurdersdeur waarschijnlijk kapot, is uit te lezen trouwens.

oplossing is het hele slotmechanisme vervangen.

bastiaan76 (0), 16 jaar geleden

oke bedankt voor de tip zal er mee aan de gang gaan .

groeten bas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.