Audi 80: Stoteren, galoperen, uitvallen

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8s Injectie

Beste mensen,

Ten einde raad ben ik, heb sinds kort een audi 80, en hij begon steeds slechter te rijden eerlijk waar ik weet niet precies meer wanneer hij zo verrot begon te rijden.

De symptomen zijn: Als ik de auto start, gaat de toerental net boven de 1000 Normaal toch? schoke gaat in om de koude motor op te peppen. hierna begint het gelazer , 20 tsal secondes later begint de auto te galoperen en de motor wisselt in toeren tallen tot 1000 800 500 en dan blijft hij op 750 stationair lopen en schiet ie naar beneden alsof ie wilt uitvallen echt schokken en galoperen.

Soms valt ie ook uit, ik geef een dotje gas en zet de toerental op 1200 dan weet ik zeker dat ie niet galopeerd.
Maar dit is natuurlijk niet de bedoeling.

het vreemde is dat wanneer de auto op bedrijfs temperatuur zit niet meer zo veel galopeert en schokt hij kan dan netjes in de file staan of voor het stoplicht.. je merkt wel een kleine vibiratie. maar niet erg draait gewoon netjes op de 950 toeren

Hij is door de keuring gekomen ik weet niet hoe gas meting waren perfect! maar hij was zeer warm geworden de rotors gingen aan om hem afte koelen... motor deed alsof hij nooit raar deed.

Wat is het ???? weet me geen raad ik heb alle slangen klemmen gecheckt en rubbers gekeken

Zit nieuwe verdelerkap op en rotor benzine verbruik is normaal heel zuinig!


S.O.S weet me geen raad kom met ideetjes..

Alvast bedankt!!

Lucas_A

Geplaatst door Lucas_A (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

albert laat eerst je motor op storingen uitlezen.
groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.