Audi A3 2004: Stuurbekrachtiging storing

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BGU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Beste forumleden,

Onlangs is mijn stuurbekrachtiging van mijn audi a3 defect.
Telkens bij het opstarten van de auto springt het lampje van stuurbekrachtiging aan en is mijn stuurbekrachtiging uitgeschakelt.

Na circa 25 +/- minuten gaat het lampje tijdens het rijden uit en doet mijn stuurbekrachtiging het weer.

Bij de garage uitgelezen en die zeggen dat hij alleen aangeeft lampje stuurbekrachtiging defect. Echter is deze niet defect.

Heb al de oude accu al vervangen voor een nieuwe maar het mocht niet baten.

Wanneer het warm weer is en de auto in de zon staan en ik de auto start gaat het lampje van de stuurbekrachtiging sneller uit, dit al na circa 10 minuten rijden.

Zodra de stuurbekrachtiging werkt eenmaal tijdens het rijden en ik maak een korte stop bijvoorbeeld bij de supermarkt dan blijft hij werken zelf na het herstarten van de auto.

Ik ben zelf geen automonteur maar ik als engineer kan toch wel concluderen dat het niet compleet aan de stuurhuis ligt zoals de garage het mijn verteld. Ik weet niet of er dergelijke sensoren etc. in de auto zitten die iets te maken hebben met warmte?

Wie o wie weet de oplossing.
Bij voorbaat dank.

Mvg, Nick

Nsmulders

Geplaatst door Nsmulders (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.