Audi A3: tellers, temp/benz. meters + verlichting slaan 'op hol'

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Halo,

ik heb een A3 uit 2000 een 1.6 L. Als ik de auto start dan gaan alle meters zoals toerenteller, snelheidsmeter, benzine/ temp. meters als een gek op en neer. Ook de binnen verlichting van de knopjes (raambediening etc.) gaan ook knipperen. Als ik ongeveer 3 kwartier rij dan gaat het weg.

Wat kan dit zijn??

Er zit al een nieuwe accu in. Bij audi laten uitlezen kwam niks uit. Als ze het moeste onderzoeken waren moest ik zo rekenen op zo'n 550 euro!!

Dus misschien heeft een van jullie dit al een meegemaakt of herkent het.

mvg,

hennie

hennie123

Geplaatst door hennie123 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoe weten ze nou hoeveel de kosten zijn terwijl ze nog niet eens diagnose gedaan hebben?

hennie123 (0), 16 jaar geleden

Ja dat vroeg ik ze ook.. Toen wist hij niet wat hij moest zeggen, beetje rare tent daar. Hij moest alles loshalen gaan meten waren ze dik 6 uur mee bezig etc.. dus daar ga ik niet meer heen. Maar er zijn gelukkig meerdere audi dealers! Maar ik zag een post van vanmiddag met iemand die hetzelfde probleem had. Bij hem was het de klok dus dan toch maar eens lang een andere dealer langs gaan...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.