Audi A3: toerentaal schommelt met koud motor

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v

S'morgens als ik de motor start met benzine krijg ik de volgende problemen: de toerentaal schommelt tussen 2000/1000, rare ploffingen in de motor en de errors "01249/50/51/52 - Fuel Injector for Cylinder 1 (N30) 26-10 - Output Open - Intermittent"(als ik de dag ervoor met lpg gereden heb), als ik de dag ervoor benzine rijd krijg ik dat probleem niet. Verder rijdt ie prima met lpg als ie warm is. Iemand hetzelfde probleem gehad?

Vorsters

Geplaatst door Vorsters (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

De storingen die je hebt zijn normaal ivm de gasinstallatie,hij sluit namelijk de (benzine) verstuivers af,en gevolg zijn deze storingen.
Ik zou als eerste de temperatuursensor gaan vervangen en het gasklephuis reinigen en opnieuw inleren,dan weer ff kijken.

Ricky

Vorsters (0), 16 jaar geleden

De temperatuur sensor is nieuw, is er een andere temperatuur sensor waar ik op moet letten?

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Vorsters]De temperatuur sensor is nieuw, is er een andere temperatuur sensor waar ik op moet letten?[/quote]
nee, er is geen 2e sensor die betrekking zou kunnen hebben op een evt storing. ricky gaf aan : gasklephuis reinigen en opnieuw inleren.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.