Audi 80: toerenteller inbouwen audi 80 b4

Bouwjaar: 1994

hallo
ik wil graag een orginele toerenteller in mijn audi hebben dus ik vroeg me af of ik gewoon een andere cockpit kan kopen met toerenteller en deze dan gewoon met een paar stekkertjes aan kan sluiten of moet ik verder nog een aantal kabels of sensors aanbrengen? ook zou ik graag willen weten of ik ook de cockpit van een b3 kan gebruiken omdat deze op het eerste gezicht hetzelfde lijkt wie kan mij hier meer over vertellen

m.v.g. bram hopmans

bramhopmans

Geplaatst door bramhopmans (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rick9756 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat dit wel gaat, ik verwacht dat het toerendraadje er wel in zit. Ook een B3 type zal moeten kunnen. Let wel op hetzelfde cylinderaantal en het type checksysteem (lampjes of display midden bovenin), dat dat hetzelfde is. De km teller kan eventueel worden overgebouwd mocht dat nodig zijn.

handige harrie3931 (0), 19 jaar geleden

Let ook even op de snelheidsmeter, als je een b4 hebt en je bouwt de klokkenhandel van een b3 in dan krijg je een snelheidsmeter die te weinig aangeeft. wielmaat B3=14 inch wielmaat b4=15 inch.
snelheidsmeter kan wel worden vervangen, kwestie van schroefjes eruitdraaien en omsteken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.