Audi 80 2.0 66kw: ventilator blijft draaien

Bouwjaar: 1994

mijn koel ventilator blijft continu draaien ik denk zelf aan een sensor wat defect is, kan iemand mij dit effe zeggen of dit klopt en zo waar dit onderdeel zich bevindt.
alvast bedankt.

audifan759

Geplaatst door audifan759 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Rick9756 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij veel auto's met airco blijft dit ding draaien, zelfs al staat de airco uit. Door kachelaanjager helemaal uit te zetten stopt koelventilator ook.

kokkeler (0), 19 jaar geleden

je warmte sensor is kapot vervangen en klaar sensor denkt dat de motor warm wordt terwijl dit helemaal niet zo is en hij blijft dus blazen

succes ermee

johan5597 (0), 18 jaar geleden

Het lijkt er idd op dat het de warmte sensor is .
Deze kun je vinden net naast de cilinderkop rechts,het is een koelwater flens met op de boven kant twee sensoren 1 voor het niveu en 1 voor de warmte( volg het draad naar de ventilator om te zien welke sensor er vervangen moet)als je deze vervangt heb je grote kans dat het goed is ,die dingen geven het wel eens op .Dit staat ook in de vraagbaak voor de 80 op pagina 64.
kun je ook precies zien hoe het in elkaar steekt.
succes.... groetjes uit alkmaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.