Audi 80: Slecht lopen op lpg

Bouwjaar: 1988

Ik heb het volgende probleem.Ik rij in een audi 80 en laatst was het spruitstukrubber gebroken ,die heb ik toen vervangen.Sindsdien krijg ik hem niet lopen op lpg.Alleen als ik op benzine rij en ik schakel over op gas dan komt hij heel laat wel op gang,alleen als ik mijn gaspedaal tot de helft intrap.Maar zodra ik het gas loslaat vliegt hij in een keer uit.Maar ik moet er nog iets bij vertellen,met het vervangen van het rubber heb ik natuurlijk het luchtfilter er af gehad,en daar zat een vacuumslangtje aan,maar ik kan niet meer terugvinden waar die nu aan moet(is natuurlijk stom).Het is overigens een carbarateurmotor.Kan iemand mij helpen

snobbel

Geplaatst door snobbel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, peter



onder op het luchtfilterhuis zitten 2 aansluitingen vacuum

controleer of daar alles nog aanwezig is..?


paul,

snobbel (0), 19 jaar geleden

Bedankt Paul voor je reactie.Ik zal er morgen bij daglicht naar kijken.Ik houd je op de hoogte.Nogmaals bedankt.

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Als er een Necam gassysteem gemonteerd is heb je misschien de hevel van het ventiel 180 graden door gedraait. Dan gaat het ventiel bij gasgeven niet open maar dicht. Als je goed kijkt moeten de beide hevels, die op de smoorklepas en die van het ventiel met elkaar in lijn staan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.