Audi A4: Trekhaak

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Is het mogelijk om een universeel kabelset te gebruiken voor mijn trekhaak

radiobambino

Geplaatst door radiobambino (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

frans t (0) PRO, 17 jaar geleden

heb wel eens een uni setje van een golf+ weggehaald (werkte wel) maar ik raad toch aan om bijbehorende kabelset te gebruiken deze auto is can gestuurd en geeft melding van defecte verlichting controle en aansturing vind plaats door regelunit door hier nu meer lampjes op aan te sluiten kan de unit defect raken en kost het je meer dan een goede kabelset ook al is deze ook al duur.

radiobambino (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je reaktie
Er zijn trouwens verschillende sets verkrijgbaar met of zonder chechcontrol maar beide wel met een computerkastje is daar iets over bekend?

M.v.g.Ron

avieravant (0), 17 jaar geleden

Heb net een trekhaak gehaald, met de bijbehorende kabelset. (160,- ex) Het inbouwen van de kabelset is niet even wat je in een uurtje doet. Er zitten 2 schakelkastjes bij en er moeten ook draden vanaf de zekeringkast komen. Redelijk klusje dus. Het niet gebruiken van een canbus set is vragen om problemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.