Audi A4: trillen van de gehele auto tussen 50 en 60 km per uur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Wij hebben een audi A4 avant oude type van 2001 handgeschakeld en deze trilt licht bij 50/55 km per uur door de gehele auto , alleen merkbaar op een hele vlakke weg.
Wij de hebben wielen /banden al gewisseld diverse dingen al gecontroleerd.
Het lijkt of het bij koppeling ingedrukt wat minder trilt, mischien iets met wielophanging of motor/versnellingsbaksteunen??.
Heeft iemand zoiets ooit meegemaakt en opgelost ?
B.V.D.

Pinxteren

Geplaatst door Pinxteren (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

dit probleem kan heel divers zijn... van aandrijvas/homokineet, wielophanging, wielnaaf, ect ect... meestal een zoekplaatje tot en met... waar je niet vrolijk van wordt.

een kantklare oplossing heb ik zo niet voor je....

paul,

wilger (0), 17 jaar geleden

ik had dat ook bij mijn a4 uit 2001 soms was het ook wat erger, bougies vervangen en het probleem was weg (waarschijnlijk allang niet meer vervangen)

devrim (0) PRO, 17 jaar geleden

Zit er geen water of een reparatie middel in de band? en weet je zeker dat de binnenste homokineten gangbaar en inorde zijn. De homokineten zijn alleen belast merkbaar als je het gas dat loslaat is het vaak weg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.