Audi A4: trillen van het stuur

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tdi

Beste mensen,

Ik heb Audi a4 bouwjaar 2005 automaat versnellingsbak. Mijn auto heeft het volgende probleem. Als ik het constant gas geef is er geen probleem maar bij het geven van vol gas begint het bij 70 of 80 het stuur trillen. Het trilt heel even en is ie weer weg en kan weer bij 100 weer terug komen. Ik ben bij de garage geweest daar hebben ze tegen mij verteld dat de oorzaak het versnellingsbak of de aandrijfassen kunnen zijn. Weet iemand wat zou een oorzaak hiervan zijn? Graag ontvang ik jullie reacties.

Seat07

Geplaatst door Seat07 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Als je het ALLEEN voelt met gasgeven (en meer bij zwaardere belastingen), en bij gas loslaten is het compleet gelijk weg dan ligt dit aan de aandrijfassen, waarschijnlijk de binnendste homokineten versleten. Je voelt meestal niet alleen je stuur trillen maar ook de hele neus van de auto. Dat het aan de bak zou liggen geloof ik niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.