Audi 80: Trillend stuur bij remmen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Na 2 jaar en 30.000km probleemloos gereden te hebben begint opnieuw het stuur te trillen bij het remmen. De vorige keer zijn er voor nieuwe remschijven op gezet en rubbers (homokineten???? Geen idee) vervangen. Het probleem was toen opgelost. Wat kan het nu zijn? Het lijkt me onmogelijk dat de schijven nu al op zijn. De km zijn vooral op de snelweg gereden en scheuren doen we bepaald niet met deze oude trouwe lobbes.
Iemand een idee? Bedankt.

Kajee

Geplaatst door Kajee (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

de remschijven zijn waarschijnlijk nog niet op... maar zijn wel iets of wat krom getrokken waardoor deze trilling wordt veroorzaakt... er rest niks anders dan de remschijven en remblokken opnieuw te laten vervangen.

paul,

Kajee (0), 17 jaar geleden

Paul, bedankt, de auto moet toch deze maand naar de garage voor een beurt, misschien dat ze daar gelijk naar kunnen kijken. Zodra ik weet wat de oorzaak is geweest laat ik een berichtje achter op de site.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

gewoon een set nieuwe schijven monteren met blokken en rijden weer..... zo duur zijn deze schijven nou ook weer niet... dat valt reuze mee.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.