Audi A4 1998: Verlichting middenconsole

Bouwjaar: 1998

Bij mijn A4 avant van 09-1998 doet de verlichting van de knoppen in de middenconsole (mistachterlicht, ECC-knoppen (niet het display) etc.) het niet. De dealer heeft er naar gekeken, en de oorzaak zou liggen in het ontbreken van een signaal van de teller-unit aan de midenconsole, en dus niet aan kapotte lampjes. Nou vind ik het vervangen van de teller-unit voor wat extra verlichting iets te ver gaan, dus mijn vraag is: heeft iemand een andere oplossing? Eén optie is het simuleren van het signaal, maar ik ben niet techneut genoeg om dat zelf uit te vinden. Alvast bedankt voor jullie reactie!

Remco9415

Geplaatst door Remco9415 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

aan de radio komt een grijs:blauwe draad aan. Je moet eens meten of je hier spanning op hebt als de lichten aan staan. Als je hier spanning ophebt kun je deze draad gebruiken om de verlichting van de schakelaars aan te sturen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.