Audi A6: Vermogen verlies

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4l Multitronic

Bij koude motor verliest de auto af en toe na afremmen, b.v. bij stoplicht, volledig zijn vermogen en kom ik stil te staan. De computer geeft geen foutsignalen. Na het contact uitgezet te hebben en een aantal malen met de automaat in verschillende standen te hebben geschakeld komt het vermogen plotseling weer terug. Daarna heb ik tot nu toe met het verder rijden geen herhalingen gehad in de vervolgrit.
Mijn garage weet hier geen raad mee. Vorig jaar is de computer al vervangen maar dat heeft het probleem niet verholpen.
Wie heeft iets dergelijks bij de hand gehad en kan mij raden.

Bij voorbaat dank!
Peter Warners

pwarners

Geplaatst door pwarners (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Anders dan koud gaan rijden met aangesloten test-apparatuur weet ik ook niets.
Moet je de auto dus de avond van te voren brengen.

pwarners (0), 13 jaar geleden

Dank, ik heb de auto al verschillende malen bij de garage gehad en zij hebben dat wel geprobeerd maar het verschijnsel is zeer onregelmatig, dus tot op heden elke keer weer onverrichter zake terug. Heb er zelf een heel slecht gevoel bij want het kan op een erg slechte plek gebeuren met alle gevolgen vandien. Auto heeft 110.000 km gelopen dus niet verschrikkelijk veel.

pwarners (0), 13 jaar geleden

Na veel gezoek (door de Audi garage) bleek de remlichtschakelaar een storing te vertonen, die is dus vervangen. Andere storingen zijn niet gevonden. Oplossing klinkt aannemelijk hoewel het nog niet zeker is dat he probleem nu weg is omdat het probleem maar af en toe optrad. Nu maar afwachten of ik niet weer op een vervelende plaats stil kom te staan!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.