Audi A4: Welke bougies?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 V6 5V

Beste Audi mensen,

Onlangs heb ik bougies vervangen (NGK type BKR6EKUB), het type wat ik overigens meerdere malen heb vervangen en nooit geen problemen mee gehad.
Tijdens het vervangen kwam aan het licht dat het rubber gedeelte van de bougiekap op cilinder nummer 4 vergaan/verpulverd was, dus tijd voor nieuwe kabels!
In 1e instantie heb ik de oude bougiekabels laten zitten, dit i.v.m. het bestellen van nieuwe kabels...maar al snel kwam naar voren dat de motor minimaal stotterde/niet mooi rond liep. Mijn veronderstelling was dat het aan de "kapotte" bougiekabel moest liggen, maar na het vernieuwen van alle kabels (type BOSCH) bleek niets minder waar!!!
Nu ga ik twijfelen aan het type bougies zoals bovenstaand beschreven. Volgens LASAULEC gegevens zijn bovenstaande type bougies de juiste, maar in de vraagbaak van aangegeven Audi staat er vermeld NGK type BKUR6ET-10!
Wie weet raad???

Groeten,
Erik

Audi-man

Geplaatst door Audi-man (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 17 jaar geleden

Volgens NGK:
Standard BKUR6ET-10
http://www.ngksparkplugs.com/


mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.