BMW 3-Serie: 316 e36, houd in

Bouwjaar: 1992

Ik ben in het bezit van een bmw 316i. Toen ik onlangs op de snelweg reed en de auto even wou uittesten, kreeg ik hem niet boven de 180kmh, terwijl hij toch minimaal 190kmh moet halen. het is rond de 5500 toeren, en in iedere versnelling, auto begint dan wat te schokken. wie o wie weet wat dit kan zijn?


Benzine filter is het niet, alle filters zijn onlangs vervangen en nogsteeds hetzelfde probleem

GJ3769

Geplaatst door GJ3769 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

opelfan (0), 18 jaar geleden

Zou het benzinefilter eens vervangen , nogal tegen gekomen bij dit type .Na het vervangen een goeie injectiereiniger toevoegen aan de brandstof .Je moet je oude filter eens openzagen , je houdt niet voor mogelijk welke troep dat daar inzit !

stefan84 (0), 18 jaar geleden

en was het probleem je benzinefilter ??

GJ3769 (0), 18 jaar geleden

nee benzine filter was het niet, pas grote beurt laten doen en alle filters laten vervangen, nogsteeds het zelfde probleem. Ik weet wel dat bij mijn type de nokkenas versleten kan zijn, hij tikt nogal. Dus ik naar de garage, en daar zeiden ze dat hij inderdaad versleten zou zijn. Wel vreemd vind ik. Want als een nokkenas versleten is, tikt deze toch constant?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.