BMW 3-Serie: 316i hapert

Bouwjaar: 1989

Goeiendag allen, sinds donderdag zijn er weer nieuwe euvels de kop komen opsteken bij m'n karretje. Wanneer hij tussen koud en warm is schokt de motor zwaar bij het rijden. het klint alsof er een cilinder niets meer geeft, maar dan gaat het weer over. Heeft hij zijn kuren, en je laat het stationair draaien, reultelt hij dat het een lieve lust is en lijkt de motor stil te vallen, wat soms ook gebeurt. Gas geven lukt niet, dan doet hij alleen maar minder... Ook wanneer je lange tijd aan een zelde constante snelheid rijdt, maakt niet uit dewelke begint hij te schokken en dit is uiteraard heel hinderlijk, waar kan het aan liggen? Heeft iemand een idee? Afstelling luchtfilter (of de klep erop?)

Alvast heeel erg bedankt, want dit is echt geen doen...

DenDuvel

Geplaatst door DenDuvel (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 18 jaar geleden

David

denk dat een temperatuur sensor hier de oorzaak van is!

dat stationair lopen,had hij dat al langer?anders kan dat ook aan je stappenmotor liggen,deze is schoon te maken met remreiniger..

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.