BMW 3-Serie: 318 IS 93 E36 uitgevallen en niet meer aan te krijgen !!

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: e42

de 318 is van mijn zoon is niet meer aan te krijgen., hij viel gewoon uit tijdens het rijden.

de benzinepomp draait niet bij het starten, als we spanning zetten op het juiste pootje bij het relais dan gaat de pomp draaien dus de kabel erheen is goed. Het relais is gewisseld.
Als we spanning zetten op de pomp en dan starten slaat de moter nog niet aan, is het een startonderbreking ofzo ? Doet het ook niet met het alarm afgeschakeld.

wie o wie heeft de gouden oplossing ?

andrespoor

Geplaatst door andrespoor (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jansen (0), 17 jaar geleden

beetje startpilot (let op klein beetje)in lucht inlaat spuiten wil ie aanslaan dan heb je een brandstof probleem doet ie helemaal nix dan heb je geen vonk

Groet,

Jansen

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Andre,

Als je spanning zet op aansluiting 87 gaat de benzinepomp wel draaien,maar de motor wil nog niet aanslaan. Bij de aansluiting van het relais zit waarschijnlijk ook nog een 87B daar moet ook spanning opgezet worden.Deze aansluiting voorziet een ander component van spanning waardoor de motor dan wel zal aanslaan.

Hans

andrespoor (0), 17 jaar geleden

de auto draait nadat de accu is opgeladen en daardoor misschien de dme is gereset. hij rookt nu alleen heel erg na 5 minuten wie o wie ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.