BMW 3-Serie: 320d E46 150pk daveren van motor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2000cc

Hallo,ik heb 2 problemen met de motor en dat zijn het trillen of daveren van de motor op stationeer toerental en de motor staat nochtans goed vast en dan ook nog vermogen verlies vooral op laag toerental en als ik een paar keer met de gaspedaal speel trekt die weer goed.Het is niet de debietmeter die is al veranderd en ingelezen noch de injecteurs heb ze op de bank laten testen en op de turbo zat geen speling(draait soepel rond)
Heb de wagen uitgelezen en natuurlijk duid die geen fout aan maar als je de mengcorreties van de inspuitingen vergelijkt met mekander dan zit er duidelijk verschil tss Weet hier mss iemand het probleem van?
motor:2000cc diesel 110kw bj:2003 187000km
Alvast bedankt!

dreefke

Geplaatst door dreefke (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erwin2925 (0), 16 jaar geleden

hallo,hoe zijn de verstuivers getest?
Heb je de verstuivers ook op voorinspuiting laten testen.
als de voorinspuiting niet in orde is dan begint de motor ook te bokken.

dreefke (0), 16 jaar geleden

hallo,ik heb de verstuivers bnn gedaan bij een erkende diesel centrum die doen daar al de nodige testen heb er ook een verslag met de testgegevens die waren allemaal positief.Ik had hem ook gevraagd of je ze terug opnieuw moet inleren maar het moest niet als ze van het merk bosch waren en dat is in dit geval.Bedankt al voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.