BMW 3-Serie: 324td start niet

Bouwjaar: 1990

Ik heb een 324TD met 325dkm moeite met starten. Ik draai de sleutel om en het gloeilampje gaat branden (maar niet fel). De startmoter draait wel maar hij slaat niet aan. onder de kap zit een pompje, als ik even gepompt hebt dan doet die het weer maar niet met regelmaat. Dus als ie het gaat doen brandt het voorgloeilampje fel maar ook dan doet ie het niet altijd Hij valt ook weleens uit tijdens het rijden. Help mij alsjebliefd.

hazerswoude

Geplaatst door hazerswoude (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alex220 (0), 19 jaar geleden

controleer je brandstofleidingen dit duidt op lucht in het brandstofsysteem.Ik denk aan volgend symptoom indien je start slaat je motor na ca 1 minuut aan het systeem heeft zich op dat moment zelf ontlucht,doordat er ergens een lekkage is waardoor lucht in het brandstofsysteem komt zul je het "probleem" steeds blijven houden.Een kleinigheidje met hoge gevolgen dus.Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.